DE PASTI LA BALATON --Siofok, Kesthely Helikon, Balatonfured, Tihany, Ve...

Stiluri vestimentare




Stilurile vestimentare au reprezentat mereu o provocare, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Intotdeauna acesta a fost un subiect de discutie controversat, o dezbatere permanenta cu pareri pro si contra, dar in cadrul careia s-au conturat cateva tipare clasice care au trecut testul timpului. 

Mai mult decat o amprenta a timpului si a timpurilor pe care le traim, stilul vestimentar pe care-l adopta fiecare dintre noi ne reprezinta intru totul: croielile, texturile, culorile alese vorbesc despre personalitatea purtatorului.
Avand aceste idei in minte, va pun la dispozitie 2 materiale utile, zic eu: stilurile vestimentare (in moda feminina) si 9 greseli fatale in stilul vestimentar masculin.








Nu-i asa ca v-am captat atentia? Ei bine, va las mai jos "cursurile" cu pricina, pe care le puteti descarca gratuit, le puteti folosi oricand aveti nevoie si/sau le puteti distribui tuturor prietenilor sau celor dragi voua! Puteti folosi butoanele Share (distribuire) si Save (salvare in calculatorul personal). De asemenea, prin accesarea barei orizontale de jos puteti vizualiza paginile cartii, sa-i consultati continutul. Butoanele Zoom in si Zoom Out (+ si -) permit marirea sau micsorarea textului din previzualizare, iar urmatoarul buton permite vizualizarea cartii pe intreg ecranul calculatorului. Lectura placuta si dati-mi de stire daca v-a fost utila!

P.S. materialele ne sunt puse la dispozitie de ASC Clinic Brasov, cu care colaboram si pentru care multumim!

Comentarii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...