DE PASTI LA BALATON --Siofok, Kesthely Helikon, Balatonfured, Tihany, Ve...

Succesul in viata


De multe ori m-am intrebat de ce oamenii sunt atat de diferiti. N-am reusit sa aflu inca raspunsul, poate nu-l voi afla niciodata, dar am descoperit ca tocmai unicitatea lor ii face atat de speciali. Si nu Sunt deosebiti doar din punct de vedere fizic sau psihic, ci si din punctul de vedere al stilului de viata, al actiunilor intreprinse, modul in care isi moduleaza vocile, isi conduc actiunile, etc. 
Dar noi ne judecam unii pe altii si din punctul de vedere al calitatii vietilor noastre, al succesului pe care unii l-au atins, iar altii nu. V-ati intrebat vreodata de ce unii oameni au succes, iar altii nu? Ce ii face speciali si diferiti de restul masei? Raspunsul se pare ca se afla la Brian Tracy, omul pe care doresc sa-l supun atentiei voastre.




Cine este Brian Tracy?

  • este CEO al Brian Tracy Internationalcompanie specializata in training si dezvoltare a antreprenorilor si a organizatiilor
  • Public Speaker
  • Professional Speaker
  • Keynote Speaker
  • Business Coach
  • Antreprenor
  • Autorul a peste 300 de de carti audio si programe de dezvoltare video,inclusiv programul  Psihologia succesului.
Filozofie de viata: Nu gasi scuze, vinovati si actiuni lipsite de sens în jurul tau.
Mai multe informatii despre Brian Tracy gasiti aici, iar acesta este canalul sau youtube, unde il puteti urmari cu atentie.
Eu doresc sa va pun la dispozitie o carte scrisa de el, Succesul in viata, care se poate descarca si distribui gratuit, folosind butoanele Share (distribuire) si Save (salvare in calculatorul personal).De asemenea, prin accesarea barei orizontale de jos puteti vizualiza paginile cartii, sa-i consultati continutul. Butoanele Zoom in si Zoom Out (+ si -) permit marirea sau micsorarea textului din previzualizare, iar urmatoarul buton permite vizualizarea cartii pe intreg ecranul calculatorului. Lectura placuta si dati-mi de stire daca v-a fost utila!
photo credit: http://www.webanatomy.ch/8.html


Comentarii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...