DE PASTI LA BALATON --Siofok, Kesthely Helikon, Balatonfured, Tihany, Ve...

Magia: Ziua 4



Da, stiu ca asteptati si continuarea ciclului de 28 de zile din Magie, asa ca ma grabesc sa va aduc astazi Ziua 4. Tehnica de azi ne aduce un nou motiv de reflectie profunda, pe care, desi ar trebui s-o constientizam zi de zi si clipa de clipa, o ignoram de cele mai multe ori. Suntem prea ocupati, prea stresati, prea aglomerati sau prea concentrati pe (ne)reusitele noastre, incat acest aspect trece foarte usor in uitare.

Nu inainte de a va lasa cu a patra lectie a Magiei, nu uitati ca Universul lucreaza intotdeauna cu gandurile noastre, iar comenzile pe care i le instituim , mai mult sau mai putin constient, sunt ordine pentru El. Cheia tuturor reusitelor este recunostinta!



Magia, Ziua 4: Sanatatea magica

"Sanatatea este cea mai mare comoara!"
  (Virgil, Poet Roman)


Exista un proverb italian care reflecta cel mai bine adevarul despre sanatate: " Cine se bucura de o sanatate perfecta este un om bogat, chiar daca nu realizeaza acest lucru".
Desi noi nu ne gandim la sanatate prea des, cu totii ii intelegem valoarea atunci cand ne imbolnavim, indiferent cat de usoara ar fi forma bolii noastre. 
De aceea, recunostinta resimtita pentru sanatatea primita este atat de importanta. daca ne exprimam recunostinta pentru ea, nu numai ca o putem mentine, dar vom declansa magia care ne permite sa ne bucura de o sanatate si mai buna, astfel incat energia si vitalitatea sa creasca negresit.

Tehnica Magica nr. 4

  • Repeta primii pasi ai tehnicii magice nr. 1: enumerarea a zece binecuvantari din viata ta, impreuna cu motivele pentru care te simti recunoscator. Reciteste apoi lista, iar dupa fiecare binecuvantare, spune :" multumesc! multumesc! multumesc!"
  • Ia o foaie de hartie si scrie pe ea, cu litere mari si ingrosate: DARUL SANATATII MA MENTINE IN VIATA.
  • Poarta la tine aceasta foaie toata ziua si pune-o undeva, la vedere, astfel incat sa-ti amintesti cat mai des acest lucru.
  • In cel putin 4 ocazii diferite, reciteste enuntul de pe foaie , cat mai lent si lasa-te patruns de recunostinta pentru sublimul dar al sanatatii
  • Inainte de culcare, ia in mana Piatra Magica si rosteste cuvantul "multumesc!", exprimandu-ti astfel recunostinta pentru cel mai bun lucru care ti s-a intamplat in ziua respectiva. 

Photocredit: www.haikudeck.com

Comentarii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...