DE PASTI LA BALATON --Siofok, Kesthely Helikon, Balatonfured, Tihany, Ve...

Magia: Ziua 2


Ieri am inceput seria postarilor din drumul initiatic spre magia linistii interioare si a succesului personal. Am povestit deja, pe scurt Ziua 1, asa ca astazi trecem la lectia urmatoare!

Nu inainte de a va lasa cu a doua lectie a Magiei, nu uitati ca Universul lucreaza intotdeauna cu gandurile noastre, iar comenzile pe care i le instituim , mai mult sau mai putin constient, sunt ordine pentru El. Cheia tuturor reusitelor este recunostinta!


Magia, Ziua 2: Piatra Magica

" Gandeste-te la binecuvantarile de care te bucuri in momentul de fata caci orice om are numeroase motive sa se simta binecuvantat; nu te gandi la nenorocirile din trecut, desi orice om a trecut prin astfel de evnimente neplacute"
      (Charles Dickens, 1812-1870, scriitor)

"La inceputul practicarii acesteti tehnici magice este nevoie de mai multe zile de practica la rand, pentru ca recunostinta sa devina o obisnuinta. Orice lucru care iti reaminteste sa devii recunoscator contribuie decisiv la transformarea in bine a vietii tale, iar acesta este scopul oricarei tehnici de magie. 

Lee Brower a prezentat tehnica pietrei recunostintei in filmul si cartea Secretul. El a povestit istoria tatalui unui copil aflat pe patul de moarte, care a folosit o piatra pentru a arata recunostinta pentru sanatatea fiului sau, care s-a vindecat apoi in mod miraculos. De atunci, piatra recunostintei a fost folosita de foarte multi oameni in intreaga lume, pentru a obtine mai multi bani, pentru a se vindeca sau pentru a se bucura de fericire. (...)" 

Cauta aceasta piatra in gradina, prin parc, pe marginea unui rau, etc. sau poti folosi o piatra pretioasa pe care o ai deja in casa. Important este sa te gandesti la ea si sa o simti ca avand calitati magice, aducatoare de liniste si bunastare (ca un talisman). 

Daca ti-ai gasit Piatra Magica, asaza-o undeva cat mai la vedere, astfel incat sa-ti revina in atentie cat mai des posibil, iar tu sa-ti amintesti rolul ei. Astfel, ori de cate ori iei Piatra Magica in palma, sa iti poti induce starea de recunostinta profunda.

Tehnica Magica nr. 2: Piatra Magica

  • Repeta primii trei pasi din tehnica magica nr. 1: Indata ce te trezesti, sau cat mai devreme dimineata, fa o lista cu 10 binecuvantari din viata ta pentru care esti recunoscator. Noteaza in scris de ce te simti recunoscator pentru fiecare dintre ele.Reciteste lista cu voce tare, sau in sinea ta. Dupa citirea fiecarei binecuvantari de pe lista, repeta-ti "multumesc! multumesc! multumesc!" si constientizeaza cat mai intens recunostinta pe care o simti pentru binecuvantarea respectiva.
  • Gaseste o piatra magica si pune-o la capatul patului, sau intr-un loc la vedere.
  • Seara, inainte de culcare, ia Piatra Magica in mana si gandeste-te la cel mai bun lucru ce ti s-a intamplat azi. 
  • Rosteste cuvantul magic "multumesc!", pentru a-ti exprima recunostinta pentru acest lucru.
  • Repeta aceasta tehnica in urmatoarele 26 de zile. 
Photocredit: http://wondrlust.com/



Comentarii

  1. Stiam de tehnica recunostintei zilnice, dar nu si ca trebuie sa iti gasesti Piatra Magica. Interesant. Tnx

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aceasta tehnica a pietrei magice (e un talisman, de fapt) face parte dintr-un intreg drum initiatic de 28 de zile...va provoc sa urmariti intreaga serie de postari din acest ciclu si sper ca va va fi de folos!

      Ștergere
  2. MULȚUMESC!
    Mulțumesc@
    M♡U♡L♡Ț♡U♡M♡E♡S♡C

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu mare drag! va astept sa urmariti intreaga serie din acest ciclu, sper eu ca va fi pe plac!

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentariul tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...