DE PASTI LA BALATON --Siofok, Kesthely Helikon, Balatonfured, Tihany, Ve...

Magia, Ziua 5




Iata, dragii mei, ca am ajuns si in ziua a 5a a Magiei! Stiu, mai e cale lunga pana la sfarsitul ciclului de 28 de zile, dar, hei: cine va fi cu totul alta persoana la final? Eu sper din suflet sa aveti rabdarea si persevererenta de a parcurge tot ciclul acesta de 28 de zile si veti vedea cu ochii vostri Schimbarea. Si bineinteles, va puteti intoarce oricand la unul sau mai multi pasi din intreaga perioada a Magiei si s-o aprofundati. 

Sunt convinsa ca tehnica de astazi va va atrage tare mult atentia si chiar veti lucra cu ea, zilnic. E atat de simplu!

Nu inainte de a va lasa cu a cincea lectie a Magiei, nu uitati ca Universul lucreaza intotdeauna cu gandurile noastre, iar comenzile pe care i le instituim , mai mult sau mai putin constient, sunt ordine pentru El. Cheia tuturor reusitelor este recunostinta!





Magia, Ziua 5: Banii Magici!

" Recunostinta inseamna bogatie. Lamentarea inseamna saracie"
  Aforim sm stiintei Crestine

Daca nu ai suficienti bani, este bine sa intelegi ca grijile, invidia, gelozia, dezamagirea, descurajarea, indoielile sau teama legata de bani nu te vor ajuta niciodata sa castigi mai mult, caci toate aceste sentimente negative deriva din sentimentul lipsei de recunostinta pentru banii pe care deja ii ai.

Indiferent cum arata situatia ta financiara in prezent, gandul ca nu ai suficienti bani reprezinta un semn de nerecunostinta fata de banii pe care deja ii posezi. De aceea, concentreaza-te asupra a ceea ce ai deja, pentru a atrage o mai mare bunasstare financiara.

Bineinteles, acest lucru nu este usor, mai ales atunci cand banii sunt atat de putini incat ei abia ajung, dar constientizarea faptului ca starea negativa si angoasa nu este benefica poate ajuta in depasirea situatiei.

Subiectul banilor este unul extrem de delicat pentru majoritatea oamenilor, mai ales pentru aceia carora banii nu le ajung. De aceea, tehnica numita "Banii magici" are 2 etape. Este foarte important sa cititi cu atentie instructiunile seara, sau la inceputul zilei, deoarece este nevoie sa o practicati toata ziua urmatoare.

Prima etapa presupune reamintirea tuturor momentelor fericite din viata, copilarie, de exemplu, atunci cand cineva a platit pentru voi, pentru ca voi nu aveati aceasta posibilitate, sa constientizati profund aceste momente si sa multumiti sincer pentru ele.

A doua etapa presupune "lucrul" asupra propriei situatii financiare si focalizarea spre rezolvarea ei. 

Tehnica nr. 5: Banii Magici

  • Repeta primii pasi ai tehnicii magice nr. 1: enumerarea a zece binecuvantari din viata ta, impreuna cu motivele pentru care te simti recunoscator. Reciteste apoi lista, iar dupa fiecare binecuvantare, spune :" multumesc! multumesc! multumesc!"
  • Asaza-te intr-o pozitie confortabila si aminteste-ti de zilele copilariei si de toate ocaziile in care cineva a platit pentru tine. 
  • Ori de cate ori iti amintesti de o astfel de ocazie, spuen din toata inima "multumesc!"
  • Ia o bancnota de hartie de valoare mica (eu am luat o bancnota de 1 leu) si lipeste pe ea un sticker, pe care vei scrie: MULTUMESC PENTRU TOTI BANII PRIMITI DE-A LUNGUL VIETII MELE!
  • Poarta bancnota cu tine (in buzunar sau portofel, de-a lungul intregii zile. Cel putin o data dimineata si o data in cursul dupa-amiezii (dar si oricat de des doresti), ia in mana bancnota si priveste-o, citeste cuvintele scrise pe ea si incearca sa te simti profund si sincer recunoscator pentru toti banii primiti de-a lungul timpului. 
  • In zilele urmatoare asaza bancnota intr-un loc in care s-o poti vedea cat mai frecvent, pentru a-ti aminti sa fii cat mai des recunoscator pentru abundenta financiara de care te-ai bucurat de-a lungul vremii. (eu inca port bancnota aceasta in portofel si o revad ori de cate ori il deschid)
  •  Inainte de culcare, ia in mana Piatra Magica si rosteste cuvantul "multumesc!", exprimandu-ti astfel recunostinta pentru cel mai bun lucru care ti s-a intamplat in ziua respectiva. 


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentariul tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...