DE PASTI LA BALATON --Siofok, Kesthely Helikon, Balatonfured, Tihany, Ve...

Magia, Ziua 7



Tehnica de astazi, din ziua a saptea a Magiei nu este intamplatoare pentru mine, si probabil, nici pentru voi! Sunt convinsa ca va va atrage atentia si veti face ochii mari si luminosi! Si mai sunt convinsa ca va va ajuta de acum inainte in momentele voastre mai "gri", sa le zic asa.

Eu tocmai am ieist dintr-o astfel de stare, iar reluarea acestei zile a saptea din ciclul Magiei mi-a dat un nou motiv sa zambesc si sa redevin pozitiva. Practic, am chemat energia din nou, la mine!


Iar acum, ca am ajuns la ziua a 7-a din cele 28 (le vedeti pe celelalte in aceasta sectiune), sa ne luam doza de incredere si sa pasim spre o noua treapta!

Nu inainte de a va lasa cu a cincea saptea a Magiei, nu uitati ca Universul lucreaza intotdeauna cu gandurile noastre, iar comenzile pe care i le instituim , mai mult sau mai putin constient, sunt ordine pentru El. Cheia tuturor reusitelor este recunostinta!

Magia, Ziua 7: Iesirea Magica din Starea de Negativitate




" Un om recunoscator este recunoscator in toate circumstantele"
   ( Bahha 'U' Llah, Fondatorul persan al credintei Baha'i)

Indiferent de stilul de viata, mentalitatea si actiunile care ne reprezinta, este aproape imposibil sa nu ne fi confruntat macar o data in viata cu o stare de spirit negativa. Atunci cand nu ne simtim recunoscatori cu adevarat pentru ceva ce avem in viata, inseamna ca le consideram ca fiind ceva de la sine inteles, iar tocmai acest lucru genereaza negativitatea: nu oferim recunostinta in schimbul lucrurilor/aspectelor, etc. pe care le consideram firesti si de care beneficiem. Astfel, ajungem sa blocam fluxul magiei din viata noastra si sa lasam loc negativitatii.

Nu uitati ca un gand negativ este extraordinar de puternic, dar unul pozitiv are o forta de zece ori mai mare!

Tehnica nr. 7: Iesirea Magica din Starea de negativitate

  • Repeta primii pasi ai tehnicii magice nr. 1: enumerarea a zece binecuvantari din viata ta, impreuna cu motivele pentru care te simti recunoscator. Reciteste apoi lista, iar dupa fiecare binecuvantare, spune :" multumesc! multumesc! multumesc!"
  • Alege o problema sau o situatie din viata ta pe care doresti s-o rezolvi
  • Intocmeste, in scris, o lista cu zece motive de recunostinta legate de situatia respectiva
  • La sfarsit, incheie acest exercitiu, scriind cuvintele: "multumesc, multumesc, multumesc pentru aceasta solutie minunata!"
  • Cel putin astazi incearca sa nu faci nicio afirmatie negativa de-a lungul intregii zile. Chiar daca realizezi ca ai gandit sau spus ceva negativ, poti reveni asupra lui si sa-l continui in asa fel incat sa-i schimbi incarcatura. De ex., poti continua astfel: "dar, dar trebuie sa recunosc ca ma simt recunoscator pentru..."
  • Inainte de culcare, ia in mana Piatra Magica si rosteste cuvantul "multumesc!", exprimandu-ti astfel recunostinta pentru cel mai bun lucru care ti s-a intamplat in ziua respectiva. 
photocredit: mademoisellemaurice.com


Comentarii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...